Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Beauty New Concept
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii cosmetica la domiciliu
30 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Beauty New Concept va ofera servicii profesionale de cosmetica si înfrumusetare la Dvs. acasa: tratamente faciale, microdermabraziune, pensat, vopsit gene/sprancene, epilat, etc

Cum va decurge o sedinta de coafor la domiciliu Dvs

Pe baza programarii, la ora fixata, stilista nostra se va deplasa la domiciliul Dvs. cu toate ustensilele necesare:
    pat cosmetica
    ceaceaf de unica folosinta
    prosoape de unica folosinta
    vapofor pt cosmetica
    tratamente faciale cu creme MARIA GALLAND
    ser hidratant pe baza de caviar Maria Galland
    masca cu efect de lifting Maria Galland
    aparat microdarmabraziune cu particule de diamant
    electroderm aparat de inchis porii
    ceara de unica folosinta
    ceara clasica
    incalzitor ceara clasica
    dezinfectant medical ISORAPID SI OROLIN

Dvs. nu trebuie decat sa ne chemati!

Folosim produse profesionale de calitate marca Maria Galland adecvate fiecarui tip d eten in parte si care vor satisface cele mai rafinate gusturi.
Maria Galland, marea doamna a Frantei, considera ca pielea este „un mozaic de necesitati dintre cele mai diverse“, a carei frumusete trebuie pastrata cu o ingrijire personalizata pentru fiecare femeie. Produsele MARIA GALLAND nu pot fi gasite oriunde, ci doar in saloanele partenere. Astfel, MARIA GALLAND este una dintre cele mai selective marci in industria produselor destinate saloanelor cosmetice. Va oferim aceste produse de calitate MARIA GALLAND la dvs acasa!

Pentru un rezultat optim si o piele vizibil intinerita recomandam inaintea mastilor si tratamentelor sedintele de microdermabraziune prin care se indeparteaza impuritatile si celulele moarte de la primul nivel de suprafata al pielii, in scopul imbunatatirii aspectului si texturii epidermei. Rezultatul: un ten curat, exfoliere si vizibil intinerit.

Pentru a satisface cele mai exigente dorinte ale clientilor nostrii punem la dispozitia acestora produse calitative si oferim siguranta unei igiene impecabile a aparaturii si a serviciilor noastre.

Punem un accent deosebit pe sterlizarea tuturor ustensilelor de manichiura si pedichiura utilizate dupa fiecare client, utilizand ca dezinfectant solutia medicala ISORAPID, un dezinfectant lichid cu acţiune rapidă, fără aldehide, utilizat prin pulverizare sau ștergere, destinat dezinfecţiei instrumentarului mic și aparaturii medicale din mediul spitalicesc iar pentru dezinfectarea mainilor si picioarelor utilizam OROLIN LOTION ce contine agenti puternic antibacterieni.
Din Gura in Gura